Milli Seferberlik Platformu tarafından düzenlenen Teröre Karşı Omuz Omuza, Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşüne binlerce hemşehrisi ile birlikte iştirak eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri halkının söz vatan olunca gerisi teferruat anlayışı içerisinde hiçbir ayrım gözetmeden el ele gönül gönül’e 7’den 77’ye dayanışma içerisinde hep beraber teröre karşı birlik olduğunu söyledi.
Ay yıldızlı Türk Bayrağını eline alan binlerce vatan sevdalısı Kayseri’den ülkemizi yıldırmaya, bölmeye, kaos ortamı yaratmaya çalışan güçlere karşı tek bir ağızdan bir kez daha haykırdı “BİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ” “ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ”
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç şehrimizde gerçekleştirilen Teröre Karşı Omuz Omuza, Milli Birlik ve Beraberlik yürüyüşü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti;
“Allah’a şükrediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Kardeşliğimizi, dayanışmamızı güçlendirsin. Milli İrade bir kez daha tecelli ediyor. Kayserinin gönül insanları Orta Anadolu’nun göbeğinde siyasi kaygıdan uzak söz vatan olunca gerisi teferruat anlayışı içerisinde el ele gönül gönül’e teröre karşı dik duruşunu bir kez daha gösterdi. Tüm hemşehrilerimiz büyüğü, küçüğü, yaşlısı, genci hep beraber dayanışmanın en güzel örneğini sergileyerek teröre karşı BİR olduğumuzu, İRİ olduğumuzu, DİRİ olduğumuz kısacası HEP BİRLİKTE TÜRKİYE olabildiğimizi kanıtladık. Bu son derece anlamlı ve önemli yürüyüşe iştirak ederek Milli İradeye, değerlerine sahip çıkan vatandaşlarıma onların bir hizmetkarı olarak minnet duyuyor, teşekkür ediyorum.”