Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. 2016 Yaz Dönemi Spor Okulları’nı 20 Haziran’da başlatacak. 10 Eylül’e kadar sürecek olan Yaz Spor Okulları’nda 15 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. bu yıl Yaz Spor Okulları’nda yeni bir sistemle hizmet verecek. Çocuklardaki büyüme, öğrenme, eğitim, beslenme, kas grupları gelişimine yönelik kriterler dikkate alınarak 19 spor branşında eğitim verilecek. 15 bin çocuğa ulaşılması hedeflenen Yaz Okulları, 20 Haziran-10 Eylül tarihleri arasında 3 dönem sürecek.
20 Haziran’daki ilk dönemle başlayacak olan Spor Okulları’nda yarım günden oluşan 2 branş dersi ya da tam gün spor okulu formatıyla hizmet verilecek. Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda geçmiş yıllardan farklı olarak spor bilgisi, eğitsel oyunlar gibi dersler de olacak.
Yaz Spor Okulları’na katılmak isteyenler ön başvurularını www.sporaskayseri.com adresinden yapabilecek. Kesin kayıtlar ise herhangi bir Spor Etkinlikleri A.Ş. tesisinden gerçekleştirilecek.