Çanakkale Zaferini konu alan ’Çanakkale Şehadet’ adlı tiyatro Oyunu Bünyan Kapalı Spor Salonunda sahnelendi. Yoğun ilginin olduğu tiyatro gösterimi vatandaşların büyük beğenisini topladı.
Ankara Orta oyuncuları Tiyatro Ekibi’nin sahnelediği, Ünal Çeken tarafından yazılıp yönetilen oyunda Gamze Köse, Büşra Daştanbek, Aykut Yıldırım, Oktay Ayaz, Yasemin Uyar, Volkan Ayyıldız ve Özcan Bahar gibi tiyatro sanatçıları sahne aldı. Bünyan Belediyesi organizasyonuyla sahnelenen oyun Bünyanlılardan tam not aldı.
Tiyatro oyununu vatandaşlarla birlikte seyreden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine isimli şiirinden okuduğu mısralar ile başladığı konuşmasında “Bizleri yeniden o şanlı zaferin yaşandığı yıllara götüren Ankara Orta oyuncuları ekibine teşekkür ediyorum. Belediye olarak bu tür sosyal etkinliklerin hemşehrilerimiz ile buluşması adına gayret gösteriyoruz. Bu tür etkinlik ve programlarımız İnşallah artarak devam edecek” dedi.
Yazar ve yönetmen Ünal Çeken ise organizasyon ve desteklerinden dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkür etti. Başkan Şinasi Gülcüoğlu oyun sonunda tiyatro oyuncularına çiçek takdimi yaptı.