Kocasinan Belediyesi, daha temiz, daha hijyenik ve daha sağlıklı bir Kocasinan için çöp konteynırlarını, modern araçlarla dezenfekte ederek temizliyor.
Daha modern şehircilik anlayışıyla her geçen gün Kocasinan’ın çehresini değiştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı Kayseri’nin yeni yüzü yapmak için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, modern araçlarla, çöp konteynırlarının hızlı ve kolay temizlendiğine dikkat çekerek, “Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, modern çöp konteyner yıkama aracı ile bölgede bulunan hijyenik, uzun ömürlü, estetik görünümlü çöp konteynırlarını düzenli olarak temizleyerek yeniden vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Böylelikle çevrede oluşabilecek olumsuz koku ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, “Daha nezih ve daha sağlıklı şartlarda vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.