Kayserigaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle gerçekleştirdiği Dolgi Çocuk Tiyatrosu’nun üçüncüsünü Kayseri’nin Develi İlçesi’nde gerçekleştirdi.
Kayserigaz, sürekli yenilenen faaliyetleriyle çocukları neşelendirmeye sürdürüyor. 23 Nisan haftası başlayan tiyatro etkinlikleri ile Dolgi farklı mekanlarda farklı çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Kayserigaz’ın maskotu yeşil ejderha Dolgi ile düzenlediği Dolgi Çocuk Tiyatrosu, Develi Aksu Kültür Merkezi’nde Develili çocuklarla buluşarak onların keyifli zaman geçirmesi sağlandı. Gerçekleştirilen tiyatro gösterimi ile doğalgaz, çevrenin korunması, temizlik ve enerji tasarrufu konularında çocuklara interaktif mesajlar verilerek, topluma hizmet eden faydalı birer birey olmaları konusunda öğütlerde bulunuldu.
Dolgi Çocuk Tiyatrosu açılış konuşmasını Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Kayserigaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Özlem Acur’un yaptığı etkinlik çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramları kutlanarak, topluma faydalı bireyler olmaları yönünde öğütler vererek başladı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Kayserigaz’a toplumsal mesaj içeren birçok konuyu işleyerek çocuklara aktarılmasını sağlayan Dolgi Çocuk Tiyatrosu gösterimi için Kayserigaz yetkililerine teşekkürlerini iletti.
Yarının büyükleri bugünün çocuklarına büyük önem veren Kayserigaz, çocuklar için fayda sağlayabilecek her türlü faaliyeti gerçekleştirmek adına, onların yüzünü güldürebilmek için tüm imkanlarını seferber etmeyi sürdürüyor. Tiyatro sırasında çocuklara Dolgi Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından Dolgi Şapkası, Dolgi Boyama ve Bulmaca Kitabı, Dolgi Kids Dergi, Dolgi Kalemi ve Kayserigaz tişörtleri dağıtarak renkli bir ortamın oluşturulması sağlandı. Gerçekleştirilen tiyatro ile eğlenceli zaman geçiren çocuklar, tiyatro sonrası Dolgi’nin dağıttığı hediyeler ile mutlu bir şekilde ayrıldılar.