Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile yazılı bir açıklama yaparak tüm çocukların bayramını kutladı.
Başkan Boydak açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan 1920 tarihi ulusal egemenliğimizin ilan edildiği ve egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bir başlangıcı ifade eden gündür. Büyük önder Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bu günü tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmesi, geleceğimizin güvencesi olan çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklar bir toplumun geleceğidir. Bizlere düşen görev geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler olmasını sağlamaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı öncelikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve tüm ulusumuza kutlu olmasını diler, Büyük Önder Atatürk başta olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anar, selam ve saygılarımı sunarım”