Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Beyazşehir Mahallesi’ndeki Koçkaya Caddesi’nde yeni yol yapım çalışmalarının birinci etabının bittiğini açıklayarak, Beyazşehir’de yol sorunun kalmayacağını söyledi.
Beyazşehir Mahallesi’ne giderek, yeni yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, üç etaptan oluşan alternatif yol çalışması tamamlandığında Beyazşehir trafiğinin daha da rahatlayacağını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, yol yapım çalışmalarının yanında çevre düzenlemesi de yaptıklarını vurgulayarak, “Beyazşehir’de açılmamış hiçbir yolumuz kalmayacak. Üç etaptan oluşan yol çalışmamızın birinci etabını tamamladık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince birinci etapta yol yapım çalışması, hafriyat alımları, genişleme çalışmaları ve alt yapı çalışmaları yapıldı. Diğer iki etabın da tamamlanmasından sonra Beyazşehir’de yol sorunu kalmayacak. Böylelikle alternatif yollar ile vatandaşların araçlarıyla bölgeye rahat ve güvenilir bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağız. Bölge sakinlerimize en iyisini sunmak ve sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, daha ferah ve daha nezih bir Kocasinan için çalışmalara devam edeceklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.