Örnekevler Mahallesi’nde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “116 mahallemizin her birini ‘Yeni Kocasinan’a hazırlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, Örnekevler Mahallesi’nde yapılan yol ve kaldırım çalışmaları hakkında brifing aldı ve çalışmaların kısa sürede tamamlanması yönünde talimatlarda bulundu. Kocasinan’ın en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediye sınırları içerisindeki 116 mahallede çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Mahallelerimizin her birini ‘Yeni Kocasinan’a hazırlamak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Örnekevler Mahallemizin caddelerini alt ve üst yapı çalışmalarımızla yeniliyoruz. KASKİ, kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili yenilemelerini yapıyor. Bir başka firmamız da alt yapı ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Kocasinan Belediyesi olarak biz de bu bölgenin asfalt ve yeni kaldırım çalışmalarını yaparak yeniliyoruz. 116 mahallemizin tümünde ‘Yeni Kocasinan’ da ki yeniliği göreceksiniz.” diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar tamamlandığında yol ve kaldırımları en güzel şekilde vatandaşların hizmetine sunacaklarını sözlerine ekledi.