Kocasinan Belediyesi, Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere plastik ve galvanizli sıcak daldırma çöp konteyneri işi için ihale gerçekleştirdi.
Belediye olarak temiz çevre bilinci ile hareket ettiklerini belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizde hayat kalitesini daha fazla yükseltmek, halkın sağlıklı, huzurlu ve daha temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak için gece-gündüz yol yıkama, çöp toplama ve genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor.” dedi.Başkan Çolakbayrakdar, “Hizmette ve Kalitede öncü Belediye olma ilkesinden hareketle ilçe insanımızın refah, huzur ve güven içerisinde yaşamasının temini için gereken çabayı gösteren bir anlayışla hareket etmekteyiz.Daha temiz bir Kocasinan için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bu çerçevede çöp konteyneri ihalesi gerçekleştirdik. İhale sonucunda 120 lt ve 240 lt’lik plastik ile 800 lt’lik galvanizli sıcak daldırma çöp konteyneri alacağız.” diye konuştu.
Plastik ve galvanizli sıcak daldırma çöp konteyneri işi ile ilgili açık teklif usulüyle yapılan ihale, Kocasinan Belediyesi ihale komisyon toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu Başkanı Hasan Kılıç yönetiminde yapılan ihaleye 3 firma katıldı. İhale, dosyalarda gerekli incelemelerin yapılması amacıyla sonlandırıldı. İhale sonucu gerekli incelemelerin ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.