Kayseri Barosu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Avukat Tahsin Cırdı Futbol Turnuvası bugün oynanan final maçıyla tamamlandı. Davullu zurnalı turnuva katılımcıları eğlendirdi.
Mart ayında başlayan ve 21 Mayıs’ta sona eren Tahsin Cırdı Futbol Turnuvası’nda 19 takım kıyasıya yarıştı. Kartal Halı Sahasında yapılan final maçı Lawyerciyes ile Loc Galaktikos takımları arasında oynandı. Lawerciyes takımını mağlup eden Loc Galaktikos takımı kupanın sahibi oldu.
Avukat Tahsin Cırdı Futbol Turnuvası final maçında rakibini mağlup ederek şampiyon olan Loc Galaktikos takımı maç sonrası yaşadığı mutluluğu davul zurna eşliğinde oynayarak kutladı.
Turnuva hakkında bilgi veren Kayseri Barosu Başkan Yardımcısı Sedat Karabulut, ”Kayseri Baromuzun 15 yıldır düzenlendiği futbol turnuvasının birinin daha sonuna geldik. Kardeşçe, dostça geçen bir turnuva sonucunda takımlarımızdan biri şampiyon oldu. Gayet güzel bir ortamdı. Kayseri Barosu sadece futbolla değil bunun yanında basketbol ve diğer futbol aktiviteleri ve sosyal aktivitelerle her geçen gün yeni etkinliklerine devam ediyor. Amacımız burada adliye koridorlarına sıkışıp kalan düşüncülerimizden kurtulmak, az da olsa kafamızı dağıtmak adına, yeni dostluklar edinmek adına bu tür faaliyetleri devamlı yapıyoruz. Maçta Loc Galaktikos birinci oldu. Gol krallığını da bu takımdan bir arkadaşımız elde etti.” dedi.
Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde en centilmen oyuncu, en çok gol atan oyuncu seçilenler isimlere ödülleri verildi. Turnuvanın şampiyonu Loc Galaktikos takımının kupa ve madalyasını Kayseri Barosu Başkan Yardımcısı Sedat Karabulut ve rahmetli Tahsin Cırdı’nın abisi Erol Cırdı verdi. Ayrıca, Av. Tahsin Cırdı Halı Saha Futbol turnuvasında rahmetli Tahsin Cırdı’nın oğlu Ulaş Cırdı’ya da plaket takdim edildi.