15 Temmuz akşamında bir gurup hainlerin darbe girişimi haberini alan Diriliş Başkanları ilk günden bu yana meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyor. Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, demokrasi nöbetinin 7. gününde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara su dağıttı.
Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, Diriliş Başkanları Develi İlçe Başkanlığına yeni atanan Selim Taşkesen ve İlçe yönetim kurulu üyeleri meydanları dolduran vatandaşları su ikramında bulundu.
Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, "15 Temmuz akşamında bir gurup hainlerin darbe girişimini gece 23:30 da haberini alan Diriliş Başkanları ve üyeleri meydanlara inerek darbeye ilk karşı çıkan ve demokrasi ve Cumhurbaşkanına sahip çıkan ilk sivil toplum kuruluşlarından olmanın onurunu yaşıyoruz. Bundan sonraki hizmetlerimiz demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara olacak. Bu bağlamda Develi İlçe teşkilatımız demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara su dağıtımını yaptı. Bizde bu programa iştirak ettik, vatana hizmet edene hizmet etmek boynumuzun borcudur. Develi İlçe Başkanımız Selim Taşkesen bey ve yönetim kurulu üyelerine bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.