Kayseri Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret etti.
Kayseri Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Aydın Kalkan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı, Gazeteciler Cemiyeti Lokalinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kalkan, İstanbul veznecilerde yapılan canlı bomba saldırısını lanetle kınadığını söyledi. Kayseri Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Aydın Kalkan, “Vatandaşlarımızın mübarek ramazanını tebrik ediyorum. Allah sağlıklı, afiyetle birlik ve beraberlik içinde oruç tutmayı ve bayrama yetişmeyi nasip eylesin diyorum. Akan kanın biraz önce dinmesi gerekiyor. Terör ramazanı, dini dinlemiyor. En son İstanbul’da veznecilerde yapılan saldırıyı lanetle kınıyorum.Ramazan günü insanlara yapılan saldırının affedilebilir bir yanı yok.” dedi.
Eğitim Bir-Sen’in Kayseri’de giderek büyüyen bir sendika olduğunu vurgulayan Başkan Aydın Kalkan sözlerini şöyle sürdürdü:
‘’Kayseri’ye geldiğimizde ise, mayıs ayı mutabakatını imzaladık. Sendikalarda mayıs, sayıların belirlendiği, mutabakatların imzalandığı ay olduğu için çok önemli. Bir yıl boyunca koşturduk. Kayseri’de gitmediğimiz okul, sohbet etmediğimiz öğretmenimiz, memurumuz, hizmetlimiz yok. Sorunlarını sıkıntılarını yerinde dinledik çünkü genel yetkili sendikayız. Bizde bu sıkıntıları merkezimize ileteceğiz. Alandaki sıkıntıyı da genel merkez bakanlığa iletecek çözüm arayacak. Sayı olarak bir sıkıntımız yok her gün büyüyoruz. Şu an Kayseri’de sayı olarak 9006’ya ulaştık. Kayseri’ye hizmet etmeye çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Gücümüz yettikçe de gayret etmeye devam edeceğiz.”
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da, Başkan Aydın Kalkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.