Teknoakademi-15 Tomarza Meslek Yüksekokulu’nda düzenlendi
Erciyes Teknopark Teknoakademi-15 semineri ’İlham Veren Girişimcilik Uygulamaları’ konusu ve Erciyes Teknopark Girişimcilik Koordinatörü Mehmet Yağcıoğlu sunumuyla Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.
Erciyes Teknopark’ın Teknoakademi programıyla ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi:
“Erciyes Teknopark olarak son 4 yıldır Kayseri ve çevresindeki meslek liseleri, meslek yüksekokulları, mesleki ve teknik eğitim merkezlerinde tecrübe paylaşımı seminerleri düzenliyoruz. Amacımız gençlere teknolojiyi tanıtıp, sevdirmek ve uygulama alanları konusunda yeni ufuklar açmak. Sektörün öncü isimlerini konuşmacı olarak davet edip meslek liseleri ve meslek yüksekokulundaki gençlerin mezun olduklarında ne yapacaklarına dair sorularını cevaplandırmayı hedefliyoruz. Erciyes Teknopark olarak bölge ekonomisine katkı sağlamanın yanında yeni neslin teknolojiyi okuldayken tanıyarak girişimcilik fikirlerine sahip olması sürecini, sosyal sorumluluk projesi olarak benimsiyoruz.” Seminer sonunda Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.