Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından ARDEB (Araştırma Destek Programları Başkanlığı) Bilgi Günü etkinliği düzenlendi.
Seminere konuşmacı olarak katılan Hüseyin AKOVA(TÜBİTAK ARDEB Eğitim, Tanıtım ve Programlar Değerlendirme Müdürü) hibe fonları ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi: “ARDEB, üniversitelerden, kamu kuruluşlarından ve özel sektörden önerilen araştırma projelerine destek vermektedir. Akademik yükseltme ve atama kriterlerinin değişmesiyle beraber Erciyes Teknopark olarak ‘Projesiz Akademisyen Kalmasın’ sloganıyla ARDEB bilgi günü etkinliklerini belirli aralıklarla düzenlemekteyiz. Amacımız Araştırma Destekleri Başkanlığına bağlı hibe fonları hakkında bilgilendirme yaparak akademisyenlerimizin proje yazma çalışmalarını destekleyebilmek ve teşvik etmektir. Bu hedef doğrultusunda Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak akademisyenlerimizin projelerini uygun fona yönlendirme ve yazım sonrası inceleme hizmeti de vermekteyiz.”