Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erenköy Mahallesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini, bu kapsamda alt yapısı tamamlanan Dere Sokak’ta asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.
Erenköy Mahallesi’nde yer alan Toklar Sokak ile Karadere caddelerini birbirine bağlayan Dere Sokağı’nın önemli bir yol olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Dere Sokağı’nın tüm alt yapısının tamamlandığını ve asfaltlama için 5 bin 600 ton asfalt kullanıldığını kaydetti. İlçe sınırları içersinde yeni açılan cadde ve sokakların yanında deforme olan ve bozulan yolların tamamını yenilediklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Melikgazi Belediyesi olarak Erenköy Mahallesi’nde ulaşımda alternatif yollar açarak ulaşımı daha seri ve güvenli hale getiriyoruz. Bu yol ile iki yolu değil aynı zamanda iki alternatif yolu birbirine bağlıyor. Çünkü Erenköy ile Hisarcık, Kıranardı ve Talas İlçesi bağlantı yolu olarak hizmet vermektedir. Bu amaçla Erenköy Dere Sokağı sayfiye alanında önemli sokak olup, bin 500 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindedir. Tüm alt yapısını tamamladık. Bölge halkına hayırlı olsun.”