Mahallelerinde gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Danışmentgazi, Selçuklu ve Osmanlı Mahalle Muhtarları Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulunarak,mahalle halkı adına teşekkür ederek plaket verdiler.
ALT YAPISI TAMAMLANAN, SOSYAL TESİS VE KAMU BİNALARI İLE UYDU KENT…
Danışmentgazi, Selçuklu ve Osmanlı Mahalle Muhtarları adına açıklamada bulunan muhtar Nuri Özdin “Yapılan hizmet ve yatırımlar ile bölge halkı Melikgazili olmanın farklılığını yaşamaktadır. Sosyal ve spor tesisleri, pazar yerleri ile bölge çarşısı oluşturuldu. Büyük ölçekli ve çok amaçlı parkları yanında birçok park ve yeşil alan oluşturuldu. Bina çevrelerinde yeşil kuşak ve bahçe uygulaması ile örnek olduk. Asfaltsız yolumuz yok. Alternatif yollar ile ulaşım hem rahat ve güvenli hem de seri şekilde yapılmaktadır. Şehir merkezinde hangi hizmet var ise aynı kalite ve standartta bölgesinde var. En önemlisi bu üç mahallemizde binaların dış cephelerinde görüntü ve çevre kirliği oluşturan kirliği kaldırarak hem dış cephe ısı yalıtım hem de dış cephe boyama çalışması yaparak bölgemize yeni bir misyon kazandırdı. Bundan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
BARINDIRDIĞINIZ NÜFUS BİR İL KADAR…
3 Mahallesi bulunan Eskişehir Bölgesinin barındırdığı nüfus itibari ile birçok ilden daha büyük olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eskişehir bölgesinin 20 yıllık bir yerleşim alanı olduğunu, daha önce boş arazi olan bu yerde yapılan belediye yatırımları ile adeta bir şehir inşa edildiğini söyledi.
Mahalle muhtarına öğle yemeği ikramında bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, yapılan tür hizmetlerde ve özellikle yatırımların planlanmasında mahalle muhtarların fikir ve düşüncelerine başvuruda bulunduklarını bundan dolayı da etkin, verimli ve başarılı yatırım ve hizmetlere imza attıklarını ifade ederek bu tür ziyaret ve teşekkürlerin çalışanlara moral verdiğini kaydetti.
HİZMET VE YATIRIMLAR ARTIRILARAK DEVAM EDECEK…
Başkan Memduh Büyükkılıç, şehir merkezinde ne tür hizmet ve yatırım yapılıyor ise ilçenin en ücra köşesine de aynısının yapıldığını, dolayısı ile tüm ilçe halkının Melikgazili olmanın farklılığını hem paylaşıldığını hem de yaşadığını sözlerine ekledi.