Kocasinan Belediyesi, Fuzuli Caddesi çevre düzenlemesi yapım işi ihalesini gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çevre düzenine ve yeşilin önemine dikkat çekerek, ihalelerin sonuçlanmasıyla‘Yeni Kocasinan’ı hazırlamak için çalışmaların hızlanacağını belirtti.
Daha modern ve daha yeşil bir Kocasinan için ellerinden geldiğince titiz ve özenli bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “İhale ile Fuzuli Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız olacak. Yenileme çerçevesinde, alt ve üst yapı, yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi gibi çalışmaları yaparak ‘Yeni Kocasinan’ı hızlı bir şekilde oluşturacağız. İnşallah mahallemiz yeni yılda yenilenmiş bir vaziyette vatandaşın hizmetine girecek.” diye konuştu.
Fuzuli Caddesi çevre düzenlemesi yapım işi ile ilgili açık teklif usulüyle yapılan ihale Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu tarafından toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kocasinan Belediyesi İhale Komisyonu Başkanı Hasan Kılıç yönetiminde yapılan ihaleye 3 firma katıldı.