Öğrencilere eğitim desteği sağlayan Genç KAYMEK birbirinden güzel sosyal etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Genç KAYMEK tarafından Kadir Has Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Programı büyük ilgi gördü.
Genç KAYMEK tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Programı Kur’an-ı Kerim okunması ile başladı. Daha sonra Yakup Aktaş, salonu tamamen dolduran katılımcılara hitap ederek bir Müslüman’ın yapması gereken davranışları anlattı. Aktaş, ebedi hayatın kurtarılması için gayret edilmesi gerektiğini belirtti.
Kutlu Doğum Programı’nda daha sonra Genç KAYMEK öğrencileri tarafından tiyatro gösterileriyle günlük hayatta bir Müslüman’ın nasıl davranışlar sergilemesi gerektiğine ilişkin bilgiler verildi.
Program, Liseler arası Naat ı Şerif okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle devam etti. Yarışmada birinci olan Dilanur Perk de "Yağmur" isimli Naat ı Şerif’i okudu.
Genç KAYMEK’in Kutlu Doğum Programına Mustafa Özcan Güneşdoğdu da katıldı. Güneşdoğdu, gecede birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.