Türkiye’nin en büyük tematik parklarından olan Anadolu Harikalar Diyarı, Ramazan Bayramı tatili süresince yoğun ilgi ile karşılaştı. Bayram tatilinde özellikle Hayvanat Bahçesi akınına uğradı.
Bayram süresince özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği Hayvanat Bahçesi, yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerin uğrak mekanı oldu. 163 türden 1895 hayvanın bulunduğu Hayvanat Bahçesi bayram tatili süresince yaklaşık 25 bin ziyaretçi tarafından gezildi.
Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından işletilen Harikalar Diyarı, Hayvanat Bahçesi’nin yanı sıra su kayağı parkı, buz pisti, spor alanları gibi bölümleriyle de ziyaretçilerin uğrak mekanı oldu. Anadolu’nun su sporları yapılabilen ilk tesisi olan Anadolu Harikalar Diyarı Su Kay Park’da Bayram tatili süresince misafirlere serin ve keyifli anlar yaşatıldı. Yaz dönemi boyunca hizmetlerine devam edecek olan Su Kay Park, 09:00-20:00 saatleri arasında su kayağı ve yeni deniz bisikletleri ile ziyaretçilerine serin ve keyifli anlar sunmaya devam edecek.