Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı ve Hisarcık bağlantı yolunun yapılan düzenleme ile yenilendiğini söyledi.
Şehit Musa Koca Caddesi’nde alt yapı kurumlarının çalışmalarını tamamlamasının ardından Melikgazi Belediyesi olarak asfaltlama çalışmasını yerine getirdiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, “500 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde olan Şehit Musa Koca Caddesi’nin 2 bin ton asfalt kullanılarak yenilendiği.” kaydetti.
Alt yapı kurumları olan Kaski, Telekom, Doğalgaz, Tek gibi kurumların semtlerde yapmış olduğu çalışmaları tamamlamasının ardından Melikgazi Belediyesi olarak hızlı ve seri bir şekilde üst yapı çalışmaları olan kaldırım, cep otopark, refüj, asfalt gibi yatırımları tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Hizmette temel felsefemiz ‘Zamanında verilmeyen hizmet, hizmet değildir.’ Bu sözden hareketle hizmetlerimizi hızlı ve seri bir şekilde yapıyoruz. Belirli bir plan ve program dahilinde yapmış olduğumuz hizmetlerde zaman zaman aksamalar meydana gelebilmekte vatandaşlarımız bundan dolayı kısa süreli olarak mağdur olmaktadır. Ancak, tüm kurumlarımız iyi niyetli, insana hizmet odaklı hizmetler sergilemektedir. Bizleri anlayışla karşılayan ve her zaman destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“Yol medeniyettir.”
Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak 2016 yılında 300 bin ton asfalt kullanımını hedeflediklerini ve bu yılın ilk 6 ayına bakıldığında şu ana kadar yaklaşık 145 bin ton asfalt seriminin gerçekleştirildiğini, asfalt sezonunun bitimine kadar bu hedefe ulaşacaklarını.” sözlerine ekledi.