Hizmet-İş Sendikası, Melikgazi Belediyesinin desteği ile Ağırnas’ta 500 adet çam fidanı dikti.
Ağırnas Mahallesi Gölbaşı mevkiinde gerçekleştirilen fidan dikim törenine, Hizmet - İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Melikgazi Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Haşmet Vahit Öztürk, Ağırnas Mahalle Muhtarı Muharrem Uzun, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Sendikalarının engelli komitesinden gelen talep doğrultusunda hatıra ormanı oluşturmaya karar verdiklerini belirten Hizmet - İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, etkinliğe dair şu açıklamalarda bulundu:
“Melikgazi Belediyemizin destekleri ile 500 fidanın toprakla buluşmasını sağladık. Ben sayın müdürüme, Melikgazi belediye başkanıma, muhtarıma böyle güzel bir mekanı bize tahsis ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Programa katılan, ağaç dikme etkinliğinde bize yardımcı olan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Fidan dikimimiz Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine denk geldi. Umarım Cumhuriyetimiz gibi, fidanlar da 93 yıl boyunca unutulmaz.”
Hizmet - İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yıl sonuna kadar 2 bin adet çam fidanını toprakla buluşturacaklarını da sözlerine ekledi.