AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşlar ile iftar etmeye devam ediyor. Özvatan ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen halk iftarı ‘’ gönül sofrasına’’ katılan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Özvatan ilçesinde vatandaşlarla sohbet eden İl Başkanı Özden, sorunları dinledi. Özden, "Her günümüz vatandaşlarımızın yanında ve onlarla beraber geçiyor. Çok şükür bu ramazanda her gün bir ilçemizde vatandaşlarımızla halk sofralarında iftarımızı açtık. Bu günde bizlere gönüllerini, gönül sofralarını açan Özvatanlı hemşerilerimizle birlikteyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" dedi.
Özden, "Ramazanın feyzi ve bereketi ile sonuna doğru geldik. Ak Parti Kayseri teşkilatı olarak beş yıldızlı otellerin sofralarında değil vatandaşımızın yanında idik. Bu, bundan sonrada böyle devam edecek.
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyurdular: “Kim faziletine inanarak ve mükâfatını sadece Allah’tan ümit ederek Kadir Gecesini ihyâ ederse geçmiş günahları bağışlanır.” İnşallah bizde bu inançla yaklaşan Kadir gecemizi ihya edeceğiz. Yaklaşan Kadir gece sinin tüm İslam âlemine mübarek olmasını diliyorum" diye konuştu.