İncesu Belediyesi ilçenin tüm mahallelerinde yaşayan vatandaşların düğünlerinde, asker uğurlamalarında, cenazelerinde ve tüm etkinliklerinde mekân sorunu yaşamamaları için çok amaçlı salon yapımına devam ediyor.
İlçenin 17 hane ile en küçük mahallesi olan Avşar mahallesinde dahi sosyal tesis yapımı yaptıklarını söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "İncesu Belediyesi olarak mahallelerimizin hepsinde vatandaşlarımızın Sosyal ve Kültürel etkinliklerinde kullanabilecekleri çok amaçlı salon yapımı çalışmalarımız devam ediyor. Avşar mahallemizde 200 m2 büyüklüğündeki çok amaçlı salonumuzun yapımı inşallah 15 gün içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacak" dedi.
Başkan Karayol, "Bu çalışmamız çok amaçlı salonumuzun binası ve çevre düzenlemesi ile inşaata toplam 200.000 TL harcama yapılmıştır. Avşar mahallemiz 17 hane 86 nüfustan ibarettir. En ufak yerleşim birimimizde dahi bu tür hizmetlerimizi yaparak vatandaşlarımızı düğünlerinde, nişanlarında, asker uğurlamalarında, cenazelerinde ve tüm sosyal faaliyetlerini yapabilecekleri mekânları oluşturuyoruz. Daha öncede Garipçe, Şeyhşaban, Örenşehir, Hamurcu, Dokuz Pınar ve Süksün mahallelerimizde sosyal tesisler yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemizde bulunan tüm mahallelerimize hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz inşallah vatandaşlarımız yapmış olduğumuz bu hizmetlerden güle güle faydalanırlar" diye konuştu.