AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in baba evini ziyaret etti.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Tomarza SYD Vakfı Müdürü Caner Teke, Tomarzalılar vakfı yöneticilerinden Tamer Çalışkan ve Bilal Okuducu ile birlikte, darbeci general Semih Terzi’yi anlından vurup darbe girişiminin seyrini değiştiren, kahraman şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde ili Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki baba ocağını ziyaret etti.
Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir’e, taziyelerini ileten Milletvekili İsmail Emrah Karayel, "Şehidimizle ne kadar övünsek azdır" dedi.
Karayel, "Allah sizden razı olsun. Şehidimizi siz yetiştirdiniz. Vatan sevgisini, millet sevgisini O’na siz aşıladınız. Şehidimizle, sizlerle ne kadar övünsek azdır. Şehidimiz, Türkiye tarihinin farklı bir şekilde yazılmasına engel oldu. Başta kahramanımız şehit Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabırlar, yaralılarımıza da en kısa zaman da acil şifalar dileriz" diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, beraberindekiler ile birlikte şehidin köy mezarlığındaki kabristanına giderek dualar etti.