Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi Kadın Komisyonları, Muharrem ayı münasebetiyle aşure ikramında bulundu. Kayseri Cumhuriyet Meydanında bulunan Bürüngüz Camii önünde öğle namazına müteakip düzenlenen programa Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Başkan Yardımcıları Ahmet Kucur, Abudder Elbey, Hacı Sarı, sendika üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan Eğitim Bir Sen Kayseri Kadın komisyonları Başkanı Çiğdem Türkel, İslam aleminin kanayan yarası Kerbela şehitlerinin anıldığı ve tüm acıların en taze şekliyle hissedildiği Muharrem ayında Peygamber Efendimizin torunu, Hz. Ali ve Hz. Fatıma’nın evlatları olan Hz. Hüseyin ve şehit edilen ehli beytin masumiyetini ve şehadetini tasdik ettiklerini belirtti.
Çiğdem Türkel, Kayserili eğitimciler olarak sosyal fayda içerikli tüm çalışmalara duyarlı olduklarını, dört bine yakın kadın eğitimcinin oluşturduğu güç ve enerji ile her zaman insani olan ve toplumun yararına olan çalışmalarda yer aldıklarını belirtti.
Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ise kadın komisyonu başkanı ve üyelerinin çalışmalarının kamuoyu tarafından takdirle karşılandığını Genç Memur Sen’in çalışmalarını desteklediklerini, geleceğimiz olan gençlerin akademik ve ahlaki gelişimleri için her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.
Aşure ikramı vatandaşların yoğun katılıyla sona erdi.