Başkan Çelik, ilk olarak kendisi de Kayseri Kızılörenli olan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü'yü AOSB binasında ziyaret etti.
Adana OSB Toplantı Salonu’nda AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Bölge Müdürü Mustafa Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hikmet Arslan, Ömer Kaya ile bir araya gelen Başkan Çelik'e Kayserili Oğuz Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi İsrafil Uçurum, Kayseri Erciyes Anadolu Derneği Başkanı Ahmet Şahin, Dernek Genel Sekreteri Nadim Doğan, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Delibudak, Osman Çevik ve Muammer Beluk ile iş adamı Ali Yüzükçü'de eşlik etti.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, bölgelerinde 19 sektörde 351 tesisin üretim yaptığını, kara, hava, deniz ve demir yolları ile Çukurova'da üretilen her türlü malın yurt içine ve dışına rahatlıkla sevk edilebildiğini, bu yönüyle Adana'nın cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.

Çelik, AOSB’nin tanıtım filmini izledikten ve bölge müdürlüğü binasını gezdikten sonra, AOSB Başkanı Bekir Sütçü'nün yönetim kurulu başkanlığını yaptığı, Türkiye'nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. tesislerini inceledi. 

Ziyarette Başkan Çelik ve beraberindekiler, tesis bünyesinde oluşturulan Sütcü ailesinin hatıra odasını da gezdi.

Başkan Çelik ve beraberindekiler, Türkiye'nin ilk 500 büyük firması arasındaki Oğuz Tekstil fabrikasını da ziyaret etti. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e beraberindeki heyete burada Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'de katıldı.

Oğuz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Uçurum’dan tesisle ilgili bilgi alan Başkan Çelik, hayırsever Uçurum ailesi tarafından yaptırılan Arif Uçurum Camii’ne de gitti.

Çelik, camiyi gezerken Oğuz Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi İsrafil Uçurum, Adana halkına hediye ettikleri caminin İstanbul’daki Sultan Ahmet Camii’nden esinlenerek 21 bin metrekare alana inşa edildiğini, 8 bin metrekare yeşil alana sahip olduğunu anlattı. Konuk Başkan ve AOSB yöneticileri, öğle namazını bu camide eda etti.

Kayserili iş adamı İzzet Öksüzkaya'yı da ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve beraberindekilere yemek ikram eden AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, ziyaret anısına üzerinde hat sanatıyla Arapça “Allah” yazılı tablo hediye etti.