Kayseri’de Kadir Gecesi münasebetiyle 13–17 Temmuz 2015 arasında, 23 camide Sakal–ı Şerîf ve bir camide Hırka–i Şerîf ziyaret edilebilecek.

13 Temmuz Pazartesi gününü 14 Temmuz Salı gününe bağlayan gece, mübarek Kadir Gecesi. Kur'ân’ın nazil olmaya başladığı gece olarak bilinen Kadir Gecesi münasebetiyle Kayseri ve ilçelerindeki çok sayıda camide Sakal–ı Şerîf ve bir camide de Hırka–i Şerîf, Müslümanların ziyaretine açılacak. Müftülükten yapılan açıklamaya göre ziyaretler, 13–17 Temmuz tarihleri arasında ve değişik saatlerde yapılacak.

Sakal–ı Şerîf, merkez Melikgazi ilçesinde Aydınlar, Danişali, Bürüngüz, Cami–i Kebir, Cıncıklı, Çukurlu, Germir Y.K., Bağpınar, Bahçeli, Gözelköy, Gülük, Hunat, Lale, Yeşilyurt Mahallesi Y.K., merkez Kocasinan ilçesinde Argıncık Çarşı, Kurşunlu, Yuvalı Mahallesi ve Düvenönü Hocahasan, Talas ilçesinde ise Akçakaya Y.K., Dedeoğlu, Han, Harman ve Mehmet Ali Sait Paşa camilerinde ziyaret edilebilecek. Kocasinan'daki Hacıkılıç Camisi’nde ise 16 Temmuz arife günü yatsı namazından sonra Hırka–i Şerîf ziyaret edilebilecek.