Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, il yönetimi ve ilçe başkanlarıyla birlikte Diyarbakır’daki bombalı saldırıda şehit düşen Polis Memuru İsmail Mavitaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Diyarbakır’da haince yapılan bombalı saldırıda şehit düşen Polis Memuru İsmail Mavitaş şehidimizin ailesini taziye ziyaretinde bulunduk. Her canlı ölümü mutlaka tadacaktır ama vatan uğruna ölmek, vatan uğruna şehitlik herkese nasip olmaz. Terör örgütleri haince saldırılarla Türk Milleti’ni korkutacaklarını zannediyorlar. Terör örgütleri ve onların akıl hocaları şunu iyi bilsinler ki, binlerce İsmail şehadet için dualar ediyor. İslam için vatan için ölmeye hazır bir millet var. Yaptığınız hileler boş, Allah’ın izniyle yenileceksiniz" dedi.
Ziyarete İl Başkanı Mahmut Kılınç, İl Sekreteri Sadettin Bilgiç, İl Başkan Yardımcısı Harun Dirmen, İl Başkan Yardımcısı Aydın Yıldız, Yahyalı İlçe Başkanı Yunus Sakızlı, İncesu İlçe Başkanı Selami Dirmen, İncesu Gençlik Kolları Başkanı Harun İnan, Develi İlçe Başkan Yardımcıları Ramazan Vural ve Mehmet Uğur katıldı.