Kayseri Erciyesspor da yapılması planlanan olağan üstü kongre, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Kulüp müdürü Bülent Dener, “Eğer başkan adayı çıkmazsa, kulübün anahtarını valiliğe götüreceğiz” dedi.
Kayseri Erciyesspor olağan üstü genel kurulu yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Kulüp tesislerinde yapılan olan kongre öncesinde konuşan Kayseri Erciyyespor Kulüp Müdürü Bülent Dener, “Bugün olağan üstü kongremiz vardı. Gördüğünüz gibi kongremize herhangi bir yönetici adayı ve başkan adayı gelmedi. Bundan dolayı kongremiz ayın 20’sinde yine 10:30’da tekrarlanacaktır. Diğer kongrede olağan üstü çoğunluk aranmayacak, eğer başkan adayı çıkarsa onlarla birlikte kongre yapılacaktır” ifadelerini kullandı.
“Başkan adayı çıkmazsa, kulübün anahtarını valiliğe götüreceğiz”
Taşların yerine oturmasını istediklerini kaydeden Dener, “Eğer bir aday çıkmazsa o süreçten sonra büyük bir ihtimal Kayseri Erciyesspor kulübümüz Valiliğe gidecektir. Yani, anahtarını valiliğe götüreceğiz. İnşallah böyle bir durumla karşılaşmayız. Bizim gönlümüz Ziya beyden yanadır. İnşallah o süreçte taşlar yerine oturur. Herkes bir kez daha düşünür ve 20’sinde kulübümüzün başkanı belli olur. Ondan sonra da transferler başlar. Bizde en azından lige hazır olarak maçlara hazır durumda oluruz” şeklinde konuştu.