Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbetinin 25’inci gününde de Cumhuriyet Meydanı’nda hemşehrileriyle bir aradaydı. Kayserililerin 25 gün değil 125 gün de olsa bu kutlu nöbeti sürdüreceğini belirten Başkan Çelik, vefakar hemşehrilerine teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbeti için her akşam olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran hemşehrilerini yürekten selamladı ve meydandaki coşku için bir kez daha teşekkürlerini belirtti. "Bugün yine Cumhuriyet Meydanı’nda 25 gün değil 125 gün de olsa bu kutlu nöbeti terk etmeyecek bir Kayseri var" ifadelerini kullanan Başkan Çelik, "Bu Vatana ve Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönül veren vefakâr hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Demokrasi nöbetinin son günü olan 10 Ağustos Çarşamba gününün şenlik havasında geçmesi için bazı hazırlıklar yaptıklarını da belirten Başkan Çelik, "Demokrasi nöbetinin son gününde tüm hemşehrilerimize döner ziyafeti vereceğiz ve tatlı ikram edeceğiz. Bu kadar nöbet tuttuk, sonunda da tadını çıkaralım" diye konuştu.
Kayseri’deki demokrasi nöbetine katılan ve Başkan Çelik ile alana gelen Hollanda Kayserililer Vakfı Başkanı Mevlüt Gürcü de, 15 Temmuz darbe girişimini kınadıklarını belirterek, "Hollanda’da güzel bir miting yaptık. Dönüşte yine yapacağız. Uzakta da olsak gönlümüz Kayseri’de ve Türkiye’de" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, konuşmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’nı gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları ile birlikte nöbete devam eden meydandaki AK Parti il ve ilçe teşkilatlarını da ziyaret etti.