Kayseri Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ersin Fener, Yönetim Kurulu ile birlikte Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘ı ziyaret ederek oda çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Kurumların dayanışması şehre olumlu yansıyor…
Kayseri Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ersin Fener, Ocak ayı içerisinde Genel kurul toplantısı yaptıklarını ve bu toplantı sonrası yeni yönetim oluşturulduğunu ifade ederek konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Kayseri Makine Mühendisleri Odası bir bölge mesleki kuruluşudur. Erzincan, Sivas, Yozgat, Kırşehir ve Nevşehir illeri Kayseri Şubesine bağlıdır. Toplam 2.402 üyemiz mevcuttur. Sadece Kayseri ilimiz de ise 1900 üyemiz bulunmaktadır. Oda olarak mesleki gelişim, yeni çıkaran yasa ve yönetmeliklerin anlatımı, tanıtımı gibi konularda mesleki eğitim yanında yerel alanda diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile Belediyeler ile ortak çalışma yapmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız mevcuttur. Melikgazi Belediyesi Makine Mühendisleri Odası ile çok güzel çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmayı bizlerde yapmayı planlıyoruz”
Mesleki odaları önemsiyoruz, çalışmalarımıza yön veriyor.
Melikgazi Belediyesi olarak Mesleki Oda ve dernekleri desteklediklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Birlik, dayanışma ve gelişmelere açık bir belediye olarak her türlü fikir alış verişine açığız. Dayanışma içerisinde yapılan çalışmalar başarı ile sonuç vermektedir. Nitekim örnek ve referans belediyecilik anlayışımızın temelinde Sivil toplum kuruluşları, Mesleki kuruluşları ve her türlü birlikteliğe açığız. Bu açıklık ve şeffaf yönetimiz anlayışımız ilçemize hizmet olarak yansımaktadır. Halkın memnuniyet oranı çok yüksektir. Çünkü her kesimi önemsiyoruz “ dedi.
Gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alış verişi…
Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyelerin bu ziyaretlerinden çok memnun olduklarını ve beraber gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.