Darbe girişiminin hemen ardından başlayan demokrasi nöbeti Kayseri’de yüz binlerin katılımıyla sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, milli irade için nöbet tutan Kayserililere teşekkür etti ve demokrasi nöbetinin yedinci gününü de hemşehrileriyle Cumhuriyet Meydanı’nda geçirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbetine her zaman olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’nı dolduranları selamlayarak başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik’e AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de eşlik etti.
Başkan Çelik, gece boyunca meydandaki dev ekran vasıtasıyla milli irade nöbetini bir an olsun terk etmeyen hemşehrilerine teşekkür ederek bu nöbetin devam edeceğini belirtti.
Demokrasi nöbetine MHP İl Başkanı Baki Ersoy da ülkücülerle birlikte katılarak her zaman milletin yanında olacaklarını söyledi. İlerleyen saatlerde AK Parti Kayseri Eski Milletvekilleri Kemal Tekden ve Ahmet Doğan da kürsüden halkı selamlayarak, diriliş ruhunun asla kaybedilmemesi mesajını verdiler.
ÜLKEMİZ İÇİN DUA EDİLDİ
Demokrasi nöbetinin yedinci gününde kürsüden önce ezan, daha sonra da Kuran-ı Kerim okundu. Kuran-ı Kerim’in ardından alanı dolduranlar hep birlikte dua etti. Başkan Mustafa Çelik de hemşehrileriyle birlikte el açarak ülkemiz ve geleceğimiz için niyazda bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, demokrasi nöbetinin ilerleyen saatlerinde Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ile de kürsüye çıkarak halkı selamladı.