Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 15 Temmuz’daki darbe girişimini kınadığı açıklamasında, "Bu haince girişim sizin son çırpınışınız olacak" dedi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin ve devletimizin bekasını, millet iradesiyle seçilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmayı, milletimizin huzurunu, birliğini ve beraberliğini bozmayı hedef alan, hain ve alçak terör örgütü FETÖ’nun teröristleri tarafından darbe girişimine karşı Kayseri OSB olarak, Yönetim Kurulu ve bütün personeli ile ilk tepki gösterilmiş, darbe girişimi haberleri ilk ortaya çıktığı andan itibaren, çok hızlı bir biçimde haberleşme sağlanarak, OSB Yönetim Kurulu ve personeli, araç ve gereçleri ile birlikte darbe girişimine dur demek ve milli iradeye sahip çıkmak için Cumhuriyet Meydan’ında bulunulmuş ve demokrasi nöbetine başlanılmıştır" dedi.
Nursaçan, "Ülkemiz ve milletimiz, bu vatan hainliğini ve alçaklığı asla unutmayacak, nesilden nesile aktaracak ve hafızasından hiç silmeyecektir. İş dünyası olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Devletimizin - Hükümetimizin- Milli iradenin yanında olunacağını özellikle belirtmek isteriz" ifadesinde bulundu.
Vatan hainlerine de seslenen Nursaçan, "Siz vatan hainlerine gelince; Millet iradesinin, o tarih yapıcı iradesinin önüne asla geçemeyeceksiniz. Asla bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Asla Türkiye’nin büyük ve kutlu yürüyüşünü durduramayacak, tarihin akışını değiştiremeyeceksiniz. Yeni ve güçlü Türkiye’de hainlerin yeri asla olmayacaktır. Bu haince girişim sizin son çırpınışınız olacak ve tarihin çöplüğünde mutlaka yerinizi alacaksınız. Bu asil ve necip millet, vatan hainleri olarak yüzünüze tükürecek ve yıllarca lanetle anılacaksınız. Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Gün, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma günüdür. Cenab-ı Hak, devletimizi payidar, milletimizi bahtiyar eylesin."