Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta yer alan Kayseri Şekerspor, 24-25 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlarını Köksal Demirok Tesisleri’nde sürdüren Yeşil-Beyazlı takım bir yandan da hazırlık maçları yaparak eksiklerini görmeye çalışıyor.
Son olarak Avanos’ta Adana ekiplerinden Çukurova Demirspor ile karşılaşan Kayseri Şekerspor, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Her iki yarıda da farklı onbir ile sahaya çıkan Kayseri ekibi, üstün oynadığı maçta yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Sakatlıkları devam eden Mehmet Ali İmren, Orhan Şahin ve Sedat Altay Burak’ın Çukurova Demirspor karşısında forma giymedi. Kayseri Şekerspor, hazırlık maçları serisini yarın oynayacağı Ceyhan Belediyespor karşılaşması ile sürdürecek. Sümer Stadı’nda yarın saat 17.00’da başlayacak Kayseri Şekerspor-Ceyhan Belediyespor maçı her iki takım açısından da eksiklerini görme açısından büyük önem taşıyor. Kayseri Şekerspor Antrenörü Emin Gök, oynadıkları hazırlık maçlarında skordan çok ortaya konulan futbola odaklandıklarını söyledi. Gök, ’’Ligin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Hazırlıklarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz’’ dedi.
Kayseri Şerekspor, 24-25 Eylül’de başlayacak ligin ilk haftasında bir diğer Kayseri ekibi Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacak.