Kayseri Vali Yardımcısı Zekeriya Güney ve Kocasinan Kaymakamı Ali Candan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, “Esder Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık’ın ve yönetiminin çalışmalarını yakından takip ve takdir ediyor, başarılar diliyorum. Kendileri Kayserimizin esnaf ve sanatkarlarına büyük destek sağlamakla birlikte büyük fedakarlık ve çaba içerisindeler. Yapmış oldukları bu özverili çalışmalarından ve Kayseri’ye sağladıkları katkılardan dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan da, esnafın daha iyi bir Türkiye için en büyük omurgalardan biri olduğunu söyledi ve Esder’in yaptığı girişimcilik eğitimlerinin Kayseri’ye büyük kazanımlar sağladığının altını çizdi. Kaymakam Ali Candan, ‘Genç Kadınlar Engelleri Yıkıyor, İş Hayatına Adım Atıyor’ projesinden dolayı da ESDER’i tebrik etti.

ESDER Şube Başkanı Kemal Erçalık ise, vali yardımcımız Vali Yardımcısı Zekeriya Güney ve Kocasinan Kaymakamı Ali Candan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.