Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü, 2004 yılında yatırım faaliyetlerinin başlaması ile hizmete sunulan doğalgazda abone sayısının Temmuz ayı başında 435 bin Bağımsız Birim Sayısına (BBS) ulaştığını açıkladı.
Kayseri’ye güvenli ve sürekli doğalgaz hizmetini başarıyla sunan Kayserigaz, güncel abone rakamlarını paylaştı. 2004 yılından bu yana Kayseri Halkı’nın hizmetine sunulan doğalgaz kullanımının, yeni yatırım alanları ile sürekli artış eğilimine devam ederek, Temmuz ayı başında 435 bin BBS aboneye ulaştı.
Nüfus ve sanayileşmenin artması ve temiz yakıt kullanım bilincinin gelişmesi doğalgaza olan talebi de arttırdı. Kayseri’nin tüm cadde ve sokakları ile birlikte mümkün olan tüm ilçelerine doğalgaz ulaştırma hedefi ile projelerini hızla sürdürmeye devam eden Kayserigaz, yapılan yatırımlarla abone sayısını arttırma hedefi ile yüzde 98’lik penetrasyon oranına ulaştı.
Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ceyhun Bahtiyar, 2004 yılında Kayseri Halkı’nın hizmetine sunulan doğalgazda abone sayısının 435 bine (BBS) ulaşıldığını paylaştı. Bahtiyar, 2004 yılında 20 bin civarında olan BBS abone sayısının 21 kat artarak 435 bine (BBS) ulaşması ile doğalgazın kullanıma sunulduğu günden bugüne, Kayseri’nin hava kirliliğinin azalmasına büyük katkı sağladığını sözlerine ekledi.