Kayseri'de maç izlerken, tanışan fanatik çift, Fenerbahçe formasıyla nikah masasına oturdu.

Kayserili 28 yaşındaki kafe işletmecisi Mustafa Kemal Köksoy ile Nilüfer Nart ile hayatlarını birleştirmek için Kocasinan Belediyesi Evlendirne Dairesi'ne başvurdu.

Çift, Kocasinan Belediyesi Nikah Salonuna gelinlik ve damatlık yerine üzerlerinde "Mustafa Kemal 19" ve "Nilüfer 07" yazan Fenerbahçe formalarıyla geldi. 

Köksoy, kız arkadaşıyla Fenerbahçe maçı sırasında tanıştıklarını belirterek, şunları söyledi: 

"Nilüfer tanıdığım bir arkadaşıyla kafeye Fenerbahçe maçını izlemeye gelmiş. Biz birbirimizi tanımıyorduk. 9 Ay sonra Allah bize bugünü gösterdi. Üstümüzdeki sarı-lacivert aşkla birlikte buradayız. Allah tamamına erdirir inşallah. Bir ömür mutlu olmak için evlendik. Allah yolumuzu açık etsin, bize iki tane Musa Sow ve Emenike verirse yeter." 

Nilüfer Nart ise eşini ve Fenerbahçe'yi çok sevdiğini söyledi.

Nikah sırasında Nilüfer Nart'a daha önce evlenme teklifi yapmadığını söyleyen Köksoy, yüzükle evlenme teklifinde bulundu. Nilüfer Nart ise bu teklife "evet" yanıtını verdi.

Evlilik teklifi sonrasında çiftin nikahı kıyıldı. Nikah töreninin ardından çift yanlarında getirdikleri üzerinde "Cehennem buz tutana kadar" yazılı Fenerbahçe kaşkolunu nikah memuruna hediye etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik de çifte ömür boyu mutluluklar diledi.