12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selçuk Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Tuğgeneral Aygün, Kayseri’nin sürekli gelişen bir şehir olduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’na atanan Hava Pilot Tuğgeneral Selçuk Aygün’e bir kez daha yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve Kayseri’deki uyum kültüründen bahsetti. Kayseri’nin uyumlu bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Tüm yönetim dinamikleri arasında uyumun zirvede olduğu bir şehirdeyiz. İdare, akademik çevre, iş alemi ve partiler Kayseri ortak paydasında hareket eder. Sizlerle birlikte de güzel işler yapacağımızdan eminim. Amacımız Kayseri’nin gelecek yıllara hazır olması. Gelişmede ülkemizin önünden gidiyoruz, bundan sonra da gitmeye devam edeceğiz." dedi.
20 sene Kayseri’de görev yaptığını hatırlatan 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selçuk Aygün de "Kayseri’yi iyi biliyorum ve çok seviyorum. Dört sene ayrıldım ve döndüğümde baktım ki çok şey değişmiş. Kayseri’ye her şey yapıldı, başka bir şey yapılmaz artık diyorum, bakıyorum ki gelişmeye devam ediyor. Şehircilik anlayışı daha da gelişiyor. Demek ki Kayseri’de güzel bir anlayış var. Kişiler değişse de o anlayış devam ediyor." diye konuştu.
Başkan Mustafa Çelik de Kayseri’de belediyecilik kültürü olduğunu belirtti ve kendilerinin de bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi. Başkan Çelik, "İnşallah bundan sonra da Kayseri’yi planlı düzgün fonksiyonel ve estetik yönden geliştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.