Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ve Kemer Belediye’si tarafından düzenlenen ’Kemer Tanıtım Günleri’ kapsamında, Kayseri’de Kemer’e tatil satışı yapan seyahat acentelerine, bilgi verildi.
Kentte bulunan bir otelde düzenlenen toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Tayyar Gül, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ve seyahat acenteleri katıldı. Düzenlenen toplantı hakkında bilgi veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer Belediyesi olarak 2010 yılından beri başlatmış olduğum bir projemiz vardı. İstanbul’da ki EMITT Fuarı’ndan başlayarak seyahat acentelerimize Kemer Belediyesi olarak ilçemize gelen yolcuların ve turistlerin geldikleri ne gibi eksiklikler gördüğünü, geldikleri zaman onları nelerin rahatsız ettiğini öğrenmek için bir araştırmaya girdik. Bu bizim için çok iyi bir geri dönüşüm oldu. Onların uyarısı ile Kemer’de çok büyük tedbirler aldık. Şuanda da Kemer, turizm bölgeleri arasında en iyi yer haline geldi. Biz bu verimi aldıktan sonra 2011 yılında da seyahat acentelerini otelcilerimiz ile beraber gezmeye başladık." diye konuştu.
KETOB Başkanı Tayyar Gül ise, “Biz Kemer Belediyesi ile birlikte bir karar aldık ve iç pazardaki Kemer tatili satışı yapan acentelerimizi birlikte gezelim dedik. Bununla birlikte ilk durağımız Eskişehir, Konya, Kütahya, Bursa ve bugünde Kayseri’de acentelerimizle birlikteyiz. Kemer’in tanıtım günleri vesilesiyle Kemer’de yapılan organizasyonlar ve festivaller ile ilgili burada Kemer tatil satışı yapan acente yetkililerimize bilgiler veriyoruz." ifadelerini kullandı.