Kayseri’nin doğalgaz tedarikçisi Kayserigaz, abonelerinin doğalgaz tesisatçı firmalarını seçerken yetkili olanları tercih etmeleri konusunda uyardı ve Yetkili İç Tesisat Firmaları Tablosu’nu Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Bina girişinde ilan etti.

Havaların ısınması ile başlayan doğalgaz abonelik işlemleri ile birlikte doğalgaz tesisat gereksinimi de otomatik olarak arttı. Kayserigaz abonelerinin yaptırdıkları iç tesisatlarında herhangi bir sorun yaşamamaları için işlerini titizlikle yapan iç tesisat firmalarını gerekli bir dizi kontrol sonrasında yetkilendiriliyor. Mevcut yetkilendirme sonrasında 94 adet yetkilendirilmiş iç tesisat firması bulunuyor. Yetkilendirilen bu firmalar gerek Kayserigaz web sitesi www.kayserigaz.com.tr adresinden, gerek sosyal medya hesaplarından, gerekse Kayserigaz Derki isimli dergisinde ilan ediliyor.

Kayserigaz, yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi: “Tüm bu çalışmalardan sonra Kayserigaz abonelerinin doğabilecek sorunların ve istenmeyen olayların önüne geçmek için Müşteri Hizmetleri Bina’sı girişinde tüm abonelerin görebileceği dev bir tablo hazırlayarak yetkili firmaları burada ilan etmiştir. Böylece aboneler, Kayserigaz’a geldiklerinde hem abonelik işlemlerini yapabilmekte hem de Yetkili Firma Tablosu’ndan diledikleri yetkili firma seçimlerini yaparak doğalgazın konforuyla tanışmaktadırlar.”