Enerji sektörünün öncü firması Kayserigaz, 2017 yılı stratejilerinin ve hedeflerinin belirlenmesi için, tüm bölüm müdürleri ve sorumlularının katılımıyla düzenlediği çalıştay toplantısını, Radisson Blu Hotel’de gerçekleştirdi.
Sunduğu kaliteli hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Kayserigaz, 2017 yılının stratejilerini ve hedeflerini belirlemek için tüm yöneticileri ile bir araya geldi. İç ve Dış Çevre Analizleri ile başlayan Strateji Çalıştayı durum tespitinin ardından Swot Analizi ile devam etti.
2017 yılının stratejileri belirlemek üzere belirlenen amaçlar çerçevesinde ulaşmak istenen yer için ölçülebilir hedefler belirlendi. Hedeflere ulaşma yöntemleri, iş planları ve şirketin mevcut kaynakları yeniden gözden geçirildi. Bu hedeflere nasıl ulaşılacağı da stratejiler ile ortaya konuldu. Yönetim kadrosunun tamamının katılım sağladığı ve gün boyu süren toplantıda, detaylı ve titiz çalışmalar sonucunda, Kayserigaz’ın 2017 yılı yol haritası olarak belirlenen, 2017 yılı strateji ve hedefleri günün sonunda netlik kazandırıldı.
Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, “Kurumsal öngörüler şirketler için orta ve uzun vadeli fırsatları, tehditleri görebilmek ve teknoloji geliştirmek, stratejik yönetim süreçleri, planlama çalışmaları yapabilmek için oldukça önemli. Hedeflerin ve stratejilerin dünya ekonomisindeki gelişmelerin sık sık gözden geçirilmesi gerekmekte, bu koşullar altında hizmet kalitemizi ve verimliliğimizi artırmak için sürekli gelişme kapsamındaki çalışmalarımıza yön veriyoruz, geliştirilmesi gereken alanlarımızla, tehditlerimizle, risklerimizle yüzleşiyoruz. Çözümler üreterek, şirketimizi daha ileriye taşıyacak adımları istişare ediyoruz. Bu bakımdan 2017 yılı için yapılan Strateji Çalıştayını oldukça değerli buluyorum“ diye konuştu.