15 Temmuz darbe girişimin ardından başlayan demokrasi nöbeti yurdun dört yanında olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’nda da devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hemşehrileriyle birlikte yine Cumhuriyet Meydanı’nda sabahladı.
Demokrasi nöbetinin altıncı gününe Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği ile ilimizde öğrenim gören yabancı öğrenciler de katıldı. "Türkiye Rahat ol, biz de nöbetteyiz" sloganı ile kürsüye çıkan yabancı öğrenciler Türk bayrakları ile milli iradeye destek verdiler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbetinin altıncı gününde de alanlardaydı. Başkan Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte kürsüye çıkarak halkı selamladı. Başkanlar bu sırada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için bestelenen Dombra adlı şarkıya da eşlik ettiler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, halka seslenerek "Sabaha kadar sizinleyiz" mesajı verdi ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte halkın arasına girdi. Başkan Çelik ve ilçe belediye başkanları nöbeti tutan vatandaşlara poğaça ve su dağıttılar.
"Sabaha kadar sizinleyiz"
Daha sonra alanı dolaşan Başkan Çelik, iradesine sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti. Meydandaki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelik, onlara moral verdi.
İlerleyen saatlerde bir kez daha kürsüye çıkan Başkan Mustafa Çelik ve belediye başkanları Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın seslendirdiği Malazgirt Marşı eşliğinde halkı selamladılar.