Kayseri Valisi Orhan Düzgün, baba Ramazan, anne Hikmet ve çocukları Ahmet Berkay Çoban ile amigo Recai Kahraman'ı valilikte bir araya getirdi. 

Düzgün, buluşmada yaptığı konuşmada, Kayserispor-Fenerbahçe maçında Berkay ile ilgili çok üzücü bir olay yaşandığını söyledi. 

Kayseri Valiliği olarak olayla ilgili iki tarafı bir araya getirme kararları aldıklarını belirten Düzgün, şöyle devam etti:

"Biz de konuyla ilgili aile ve Recai ile görüştük. Recai de yapmış olduğu davranışın doğru olmadığını ve Berkay'dan özür dilediğini bize iletti. Kayserispor yönetimi de bu olayı tasvip etmediğini, kınadığını ifade eden bir açıklama yaptı. 6222 sayılı kanun çerçevesinde bu olay değerlendirilecek. Bu konuda en etkili metodun kardeşlik, dostluk olduğu düşüncesiyle Recai ile Berkay'ı bir araya getirip, ikisinin birlikte güzel bir poz vermelerinin spor camiası adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Önemli olan birleştirici olmaktır. Bugün bunun en güzel örneğini gösteriyoruz."

Daha sonra Ahmet Berkay'ı kucağına alarak özür dileyen Recai Kahraman, tokalaşıp sarıldığı baba Ramazan Çoban'dan da özür diledi.

Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun Ramazan Çoban'ı arayarak, Ahmet Berkay'ı Fenerbahçe-Galatasaray derbisine davet ettiği öğrenildi.