Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, halkın iradesiyle seçilmiş meşru hükümete karşı yapılan demokrasi dışı girişimleri nefretle kınadı.
Cumhurbaşkanımızın liderliğinde demokrasi dışı girişimlerin üstesinden rahatlıkla geleceklerini açıklayan KAYSO Başkanı Boydak, “Gün ülkemize, devletimize ve hükümetimize sahip çıkma günüdür. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bakanlarımız ve demokrasinin ana unsuru seçimlerle iş başına gelen tüm idarecilerimizin sonuna kadar arkasındayız. Türkiye güçlü bir ülkedir, bu badireleri en kısa zamanda atlatıp, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’yi hep birlikte daha ileri götüreceğiz. Cenabı Allah ülkemizi milletimizi korusun” dedi.
İş Dünyası’nın mensuplarının asla darbe girişimlerini tasvip etmeyeceğini belirten Başkan Boydak, “Demokrasi dışı girişimlere tüm KAYSO camiası olarak şiddetle karşıyız. Var gücümüzle Hükümetimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız görevlerinin başındadır. Milletimizin de desteğiyle daha güzel günler göreceğiz. Kayseri Sanayi Odamız tüm üyeleriyle birlikte her zaman her şartta demokrasimizin dimdik ayakta kalmasına sonuna kadar desteğe devam ediyoruz” diye konuştu.