Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan Mayıs Ayı İlçe Danışma Toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Kocasinan sakinlerine çok daha güzel bir Kocasinan sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, farklı mahallelerde farklı ihtiyaçlar bulunduğunun altını çizerek, beklentilere ve ihtiyaçlara göre farklı çözümler ürettiklerini belirtti.
Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen AK Parti İlçe Danışma Toplantıları kapsamında, Mayıs Ayı Kocasinan İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbakrakdar, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, ilçe koordinatörleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı. Meclisteki konuşmasına Kayseri’nin efsane başkanı Mehmet Özhaseki’nin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasına değinerek başlayan Çolakbakrakdar, “Kayseri’nin başkanıyken ülkenin bakanı olarak hizmet vermeye devam edecek. Kayseri’ye 21 yılı aşkın bir süreçtir ciddi mana da büyükşehir ölçeğinde şehrin beğenisini ve takdirini kazanmış birisidir. Bu takdir ve beğeni eminim ki, ülke genelinde yansıyacak. Ülkenin beğenisini ve takdirini kazanacaktır” şeklinde konuştu. Belediye çalışmaları ve yapılacak projeler hakkında bilgiler veren Başkan Çolakbayrakdar,sosyal belediyeciliği ön plana çıkartacak önemli projelerin hayata geçireceklerini açıkladı. Başkan Çolakbayrakdar, “Belediye ve vatandaş arasındaki arasındaki köprüyü kurabilecek tesisler yapma noktasında bir hedefimiz var. İnşallah 2016’dan başlamak üzere önümüzdeki dönemde Kocasinan Belediyesi olarak yapacağımız hizmetlerde bu doğrultuda hareket edeceğiz. Daha büyük kompleksler, daha büyük tesisler ve daha büyük sosyal mekanlar oluşturacağız. Spor ve eğitim birimlerimizin olduğu, gençlere, kadınlarımıza yönelik ihtiyaçlara cevap verebilecek, içerisinde birbirinden farklı faaliyetlerin olduğu merkezler inşa edeceğiz. İnşallah bu çalışmalarla mahalle sakinlerimizin beklentilerini karşılayacağımızı düşünüyorum” dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, beklentilere ve ihtiyaçlara göre farklı çözümler ürettiklerini belirterek, “Hangi mahallemizde ne sorun varsa orada yapılması gereken konularda çözümler üretiyoruz. Bir nevi göz nuru el emeği ile işlenen İğne oyası hassasiyetiyle bütün mahallelerimize bunları uygulayacağız. 116 mahallemiz yani kırsal ve merkezimizde olan mahallelerimize ayrı ayrı çözümler üreterek hayata geçireceğiz” açıklamasında bulundu. Mevcut projelere ve yapılan çalışmalara hız verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar,“İrili ufaklı 80 ayrı bölgede projelerimiz mevcut. Takdir edersiniz ki 80 farklı bölgede hepsini bir organize etmek ciddi bir organizasyondur. Genç ve dinamik ekibimiz, yoğun bir şekilde çalışıyor. Yol faaliyetlerinde en önemli dikkat ettiğimiz konu bütün altyapısını yaparak, ömrü miktarınca hizmet etsin istiyoruz. Yeni yeni ihtiyaçlar oluşmasın. Biz yol yapmaya başladığımız zaman KASKİ, doğalgaz ve telekomünikasyon şirketleri bizimle beraber eşzamanlı olarak aynı bölgelerde çalışmalar yapmasını planladık. Biz sadece kendi organizasyonumuzu yapmakla kalmıyoruz. Bunun dışında diğer alt yapı yatırımların organizasyonlarını da eşzamanlı yürütmek üzere organize yapıyoruz” diye konuştu.
Toplantı teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulunulmasının ardından son buldu.