Kayseri Ticaret Odası (KTO) 23. (Metal eşya üretimi ve ticareti), 25. (Makine Teçhizat üretimi ve ticareti) ve 28. (Metal malzemeleri üretimi ve ticareti) Meslek Komiteleri Sektörel İstişare Toplantısı düzenlendi.
Düzenlenen toplantıda konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 17 bini aşan oda üyesine en iyi hizmeti verebilmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. Hiçyılmaz, “Oda yönetimi olarak 17 bini aşkın üyemize hizmet sunmanın çabası içerisinde bulunmaktayız. Şehrimizi 2023 yılına kadar 5 milyar doları aşan ihracat yapabilmesi insanımızın 25 bin dolarlık milli gelire sahip olması için oda olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmekteyiz. Ülkemizin son 14 yılda yakaladığı büyümesinin artarak sürmesi Kayseri Ticaret Odası olarak bizlerin de beklentisidir. Bu beklentinin ötesine geçmeye çalışmaktayız. Oda olarak şehrimize yeni değerler katabilmenin çabasını göstermekteyiz. Yaptığımız çalışmaları bu anlayış ile sürdürmekte ve hizmetlerimizi bu çerçevede sunmaktayız” ifadelerini kullandı.
Hiçyılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bir odanın çok iyi çalışabilmesi ve odadan üyelerinin azami şekilde istifade edebilmeleri, en önemlisi olan meslek komitelerinin çalışmalarının iyi olması ile eş değerdir. Biz göreve geldiğimiz de meslek komitesi çalışmalarının çok iyi bir şekilde yapılması gerektiğini ve eğer bu yapılırsa üyelerimize fayda sağlayacağımız kanaatine vardık. 40 meslek komitemiz var ve bu 40 meslek komitemiz her ay en az bir sefer toplanmak durumundadır.”
Toplantıda, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Fuat Tosyalı da katıldı.