13-14 Nisan 2016 günleri Ankara ilinde CONGRESIUM merkezinde düzenlenen 5. YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUM’DA Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘ Belediyecilik ve Halkla ilişkiler’ konusunda seminer verecek.
5. Yerel Yönetimler Sempozyum’unda …
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşecek olan Ak Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumunda, Belediye ve Halkla İlişkiler konusunda konuşmacı olarak iştirak edeceğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediyelerde Halkla İlişkilerin önemi konusunda rekor oylarla seçilen bir belediye başkanı olarak tecrübelerini, yaşadıklarını ve uygulamaları paylaşacağını kaydetti.
Melikgazi Belediyesinin katılımı Kayseri için bir kazançtır…
AK Parti Yerel Yönetimler Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin açılış konuşması ile başlayacak olan Ak Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumunda, belediye projelerin yer aldığı serginin de gezileceğini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç “Belediyelerde halkla ilişkiler çok önemlidir. Yapılan hizmet ve yatırım tam anlamı ile halkla paylaşmalı ve halka anlatmalıyız. Aksi takdirde hizmet eziyete dönüşür ve yaptığınız yatırım da bir süre sonra unutulur. Halkla anlatmak bir bakıma halka hesap vermektir. Çünkü belediyeler halkın adına, halktan toplanan vergiler ile yine halka hizmet verilmektedir. Yani hizmetin mali kaynağı yine halktır. Bunun hesabını bir bakıma hizmetleri anlatarak verebilirsiniz. Halkla anlatmak bir bakıma güven vermektir. Güvenen halk vergide verir, belediye yatırımlarına sahip de çıkar ve korur. Kısacası dördüncü dönem rekor oylarla seçilen bir belediye başkanı olarak tecrübelerimi, yaşadıklarımı ve uygulamaları paylaşacağım” dedi.
4 ilçe belediyesinden biri Melikgazi…
Seminere davet edilen 4 ilçe belediyesinden biri Melikgazi Belediyesi olduğunu hatırlatan Memduh Büyükkılıç, iki gün sürecek olan seminerde 12 konuşmacının yer aldığını bunlardan ikisinin Büyükşehir Belediye Başkanı, üçünün il belediye başkanı, dördünün ilçe belediye başkanı ve 3 kişinin akademisyen olduğu sözlerine ekledi.