Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2016 yılı Kasım ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 15’i ek olmak üzere toplam 15 gündem maddesi tek tek görüşüldü.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başkanlığında toplanan Kasım ayı olağan meclis toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. 20 madde oylanırken, 10 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi
Başkan Memduh Büyükkılıç, “Meclisimizce şehrin ekonomik gelişmesine ve imar hareketliğine hız katacak olan gündem maddeleri yine oybirliği ile onaylandı. Bu meclis toplantısında yine tarihi bir yapının onarılması için karar alındı. Bu gün alınan karar ile 2017 çalışmaları bir bakıma şekilleniyor ve yatırımlar hızlanıyor. ”dedi
İmar ağırlıklı gündem maddelerinin tek tek görüşülerek onaylandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi bölgesindeki arsaların her geçen gün değerlendiğini ve mülk satışlarında artış gözlendiğini tüm bu sonuçların aslında bu meclis kararları ile elde edildiğini kaydetti.
Meclisçe alınan kararların bir neticesi olarak Melikgazi’nin 2015 yılı emlak alım ve satım da ilk 10 belediye arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunarak Meclis Üyelerine teşekkür etti.