Melikgazi Belediye Meclisi Üyeleri ile Belediye Daire Müdürleri, hafta sonu gerçekleştirilen yatırımlar toplantısında bir araya gelerek 2016 yatırım programını değerlendirdi.
Planlama ve projelendirmenin yatırımların başarısında önemli bir yeri olduğuna değinen Başkan Büyükkılıç, Melikgazi belediyesinin 5 yıllık yatırım planlarını gerçekleştirdiğini belirtti. Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi bir referans belediye ise bunda Meclis Üyelerinin büyük payı vardır. Meclis Üyeleri ile Belediye kamu görevlilerin uyumlu çalışmaları ve bir plan içerisinde yatırımları projelendirmeleri çok önemlidir. Melikgazi belediyesi Mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluşlar ile her zaman uyum ve dayanışma içerisinde olmuştur. Nitekim bu hafta sonu olduğu gibi bir yılın muhasebesini yaparken, gelecek yılın yatırım programı hakkında birliktelik toplantısı gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Kentsel Tasarım, Kentsel Dönüşüm, Temizlik, Fen İşleri ile Ulaşım Müdürlüklerince 2016 yılında gerçekleştiren yatırım ve hizmetlerin yer aldığı slayt filmi ile Belediye Meclis Üyelerinin bilgilendirildiğini belirten Memduh Büyükkılıç, muhtarlar, ticaret ve sanayi odası üyeleri, ilçe kamu kurum yöneticileri ile sık sık bir araya gelerek bu tür toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade etti.