Başkan Memduh Büyükkılıç, ilaçlama araçları ile yaz aylarında daha etkin ve sürekli bir ilaçlama çalışması yapılacağını, ayrıca büyüyen ve gelişen ilçe de daha seri hizmet verebilmek için ilaçlama ekip sayısını artırdıklarını bildirdi.
SABAH SAAT:07.00 İLE AKŞAM SAAT:23.00 ARASI 16 SAAT İLAÇLAMA …
İlkbahar döneminde haşarat ile mücadele çalışmalarını başlattıklarını ve bir telefon ile ekiplerin ilaçlama bölgesine yönlendirdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, sineksiz bir yaz için ilaçlama ekip sayısını artırdıklarını ve ayrıca vardiya usulü ile 16 saat haşarata karşı ilaçlama çalışmasını yerine getireceklerini belirtti.
BİTKİ HAŞARATINA, AĞAÇ VE YAPRAK BÖCEKLERİ İLE KENELERE KARŞI İLAÇLAMA…
Melikgazi Belediyesi olarak ilaçlama makineleri ile daha etkin, verimli ve daha kısa sürede ilaçlama çalışması gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi:
“1.000 metrekare alandan küçük yerleri park olarak değerlendiriyoruz. İlçe sınırları içerisindeki yeşil alan ve parklarda bitki haşaratına, ağaç ve yaprak böcekleri ile özellikle kenelere karşı etkin bir ilaçlama çalışması içerisindeyiz. Yaz aylarında ağaçların daha gür, sağlıklı ve çevresi ile bütün olabilmesi için ilaçlama yapacağız. Bu ilaçlama ile ağaçların bit, sinek ve istenmeyen diğer zararlı haşaratın yuva yapmasını engelliyoruz. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli bir hizmet için teknolojinin her türlü yeniliklerini ve araçlarını kullanıyoruz. 5 ekip gündüz, 5 ekip akşam çalışmakta dolayısı ile günde 10 ilaçlama ekibi ilçeyi adeta ilaç ile taranacaktır. İlaçlama ile yaprak biti, ağaç sineği, örümcek ve kemirici böcekler imha edilmektedir. Dolayısı ile çevre sağlığı korunmaktadır“
ALO İLAÇLAMA HATTI: 252 13 61
Başkan Memduh Büyükkılıç, yine ilçe sınırları içerisinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlara ait binalarda talep edildiği takdirde ilaçlama çalışmasını yerine getirdiklerini ayrıca gerektiğinde özel ilaçlama şirketlerine ilaçlama yaptırdıklarını sözlerine ekledi.